Tobbe Karlsson får nya arbetsuppgifter, Mörrum skiljs från Hämäläinen, onsdagens omgång och massa annat...

Hejsan Kära läsare !

Tobbe Karlsson lämnar sin tjänst som sportchef i Karlskrona HK. Med anledning av detta hittar Ni under kvällen en intervju med Mats Johansson på: http://www.iblug.com/p/KHKaren

Där berättar Mats för oss vad de nya arbetsuppgifterna är och om hur betydelsefull Tobbe varik för vårt kära KHK. Missa inte den intervjun !

Tobbe Karlssons arbetsinsatser för klubben går det förstås inte att beskriva med några få ord. Han har gjort ett gigantiskt hästjobb. Det är bara att lyfta på hatten och tacka för allt han gjort för klubben och tacka för allt han kommer att göra.

Mörrum Gois och Tommi Hämäläinen går skilda vägar. Officiellt heter det att Tommi satsar på sina studier. Från säkra källor i väst och tillika Mörrum anhängare har dock bloggen fått en annan förklaring. Den lyder att Hämäläinen hade stora delar av spelartruppen mot sig. Oavsett anledning tycker KHKaren att det är tråkigt för föreningen Mörrum att än en gång skiljas från en tränare under pågående säsong.

Imorgon är det åter full omgång i division 1 F.

Uppsnack inför KHK's match mot Kungälv, Intervju med Anders "Ankan" Svensson, Christian Magnusson och Patrik Ruiz hittar Ni under kvällen på: http://www.iblug.com/p/KHKaren

Övriga matcher i omgången är:

Kristianstad - Olofström  Analys: Kristianstad är svårslagna hemma. Olofström lade mycket krut mot KHK senast. Det lutar på förhand åt en hemmaseger.


Mörrum - Kallinge  Analys: Ett hett Blekingederby som betyder mycket för bägge lagen. Kallinge går på högvarv för dagen och kommer med storseger mot Nybro i ryggen. Mörrum föll mot Pantern senast och är i behov av vinst. Turbulens i och med att Hämäläinen har lämnat. Jag tror att Kallinge kommer dra längsta strået.


Nybro - Pantern  Analys: Nybro är bäst hemma och säljer sig dyrt där. Gästande Pantern kommer i medvind efter segern mot Mörrum senast. KHKaren tror att de poängtörstande småläningarna gläder sina hemmafans.


Halmstad - Helsingborg  Analys: Halmstad är ett mycket starkt hemmalag. Man har slagit bättre lag än så här på hemmaplan och ska normalt kunna fixa full pott.


Glöm nu inte att vara med och rösta på MÅNADENS RÄV !

Den spelare som Ni tycker varit listigast är det Vi ska utse. Den som alltså gjort något listigt för LAGET får denna UTMÄRKELSEN. Han belönas också med en meny för 2 personerThe FOX and ANCHOR.

Vilken spelare blir då MÅNADENS RÄV ?

Svar: Den som fått flest röster av Er läsare, lyssnare och tittare.

Hur röstar man på sin Favorit till MÅNADENS RÄV ?

Svar: Antingen smsar man till numret 0735 08 36 28 (Kostar som ett vanigt sms) eller så mailar man till [email protected]

GLÖM INTE att uppge vilken spelare just Du röstar på och skriv en kort motivering varför just han ska bli MÅNADENS RÄV.

Måndagen 31/10 är sista datumet för att rösta denna månaden. Tisdagen 1/11 delar KHKaren ut priset till OKTOBER MÅNADS RÄV.


Imorgon väntar ett nytt efterlängtat avsnitt av BLOMSTERKIOSKENS EXPERTER. Missa inte det !

Till Vi hörs:

Ha det bäst och glöm inte att Det är Vi som är KHK !

Peter "Sune" Synnermark

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0