Summering av söndagsomgången...

Hej kära läsare !

KHK blir nollade av Mörrum i Jössarinken. Segersiffrorna skrivs till 4-0. Besvikelsen är förstås mycket stor både hos KHKaren och alla andra supportrar. Förluster kommer alltid, men det är på sättet som man förlorar. Sammanfattning från matchen, reflektioner från supportrar och Därför är det VI SOM ÄR KHK hittar Ni som vanligt på: http://www.iblug.com/p/khkaren

Omgången i övrigt:

Pantern tog ledningen med 3-0 mot gästande Kungälv. En bra slutspurt från gästerna räckte inte och matchen slutade med väntad hemmaseger. Siffrorna slutade vid 3-2.

Kristianstad nollade Halmstad inför sin hemmapublik. Skånelaget vann bekvämt med 3-0 och ångar på i serien.

Nybro gjorde också sin plikt hemma mot bortasvaga Helsingborg. 6-3 slutade matchen och detta var en viktig 3-poängare för småläningarna.

Kallinge imponerar allt mer. Precis som KHKaren förutspådde krigade man ner Olofström och kunde till slut vinna med säkra 7-4. Starkt jobbat !


Därmed har Kallinge på fjärdeplatsen sju poäng tillgodo på jagande Mörrum, Karlskrona har åtta poäng, Olofström tio poäng och Kristianstad hela fjorton poäng ner till strecket. Fortsättning följer...

Ha det bäst och var rädda om Er !

Peter "Sune" Synnermark

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0