Summering av söndagsomgången, NYHET i Nya Bästa Ramsan och Dramatik i MÅNADENS RÄV

Hej på Er Kära läsare !

KHK bröt i dag den negativa trenden med besked. Halmstad slogs tillbaka med 5-0 efter periodsiffrorna 3-0, 0-0 och 2-0. Målskyttar för Karlskrona var Anders Grönlund, Niklas Johansson, Marcus Wallmark, Joakim Ohlsson och Hans Ottinger. Sammanfattning av matchen hittar Ni som vanligt på: http://www.iblug.com/p/khkaren .

samma adress kommer massa spännande material under veckan.

Övriga matcher i omgången:

Kallinge tog emot Helsingborg hemma i Kockumhallen. Efter underläge 0-1 efter första perioden tog sig Kallinge samman. När hesa Fredrik ljöd lös det 6-2 till hemmalaget. Bara att gratulera nykomlingarna som fortsätter imponera.

Nybro har verkligen hittat formen. Nu kom Olofström till Victoriahallen och KHKaren utfärdade som bekant skrällvarning på denna matchen. Blekingelaget tog ledningen med 0-2, men sedan kom Nybro igång. Man vann till slut med 3-2 inför en mycket lycklig hemmapublik.

Kristianstad besegrade KHK med 1-2 i Telenor Arena senast, trots att Karlskrona då var det bättre laget. Nu fick man betala priset för den fighten. Vid full tid stod det 1-1 mot gästande Pantern. I sudden avgör sedan Pantern per omgående. Starkt gjort av Malmölaget !

Mörrum hade på pappret en mycket enkel uppgift, då formsvaga Kungälv kom på besök i Jössarinken. Efter att ha blivit utskåpade av Olofström senast trodde man att revanschen skulle lysa i Mörrumspelarnas ögon. Istället viker man ner sig och förlorar med 3-4. Mycket tung förlust för Blekinge klubben och för nya tränaren Pär Djoos som inlett med två torsk. Strax över 500 på läktarna beskriver också det prekära läget i den gamla anrika föreningen.


Dramatik i MÅNADENS RÄV.

Med en dag kvar att rösta är det mycket jämnt mellan sex spelare. Vem ska bli Oktober Månads Räv ? Just Din röst kan vara avgörande !

Nya Bästa ramsan har lockat många fina bidrag redan. Förutom 500 Kr får nu vinnaren också vara med av inspelningen av den nya ramsan som ska göras i en studio och finnas med i KHK appen.

Information om Månadens Räv och Nya Bästa Ramsan hittar Ni här:


BÄSTA NYA RAMSAN - TÄVLING !

Vi behöver nya korta och slagfärdiga ramsor. Inget krångligt, utan kort och med stor kraft. Det är Vi nog alla överrens om.

Nu utlyser KHKaren en TÄVLING ihop med BLOMSTERKIOSKEN och BLACK BUGS. Den bästa nya ramsan premieras med ett presentkort på 250 Kr från Blomsterkiosken och 250 Kr i kontanter från Black Bugs.
NYHET ! Förutom 500 Kr får nu vinnaren också vara med av inspelningen av den nya ramsan som ska göras i en studio och finnas med i KHK appen.


Maila in Din ramsa till: [email protected]

Nu är det bara att sätta igång geniknöllarna och fantasin !

Hör mer om tävlingen här: http://www.iblug.com/p/KHKaren .


MÅNADENS RÄV


Glöm inte att vara med och rösta på MÅNADENS RÄV !

Många röster har redan kommit och just Din kan bli avgörande.

Hör om Månadens Räv på: http://www.iblug.com/p/khkaren .

Den spelare som Ni tycker varit listigast är det Vi ska utse. Den som alltså gjort något listigt för LAGET får denna UTMÄRKELSEN. Han belönas också med en meny för 2 personerThe FOX and ANCHOR.

Vilken spelare blir då MÅNADENS RÄV ?

Svar: Den som fått flest röster av Er läsare, lyssnare och tittare.

Hur röstar man på sin Favorit till MÅNADENS RÄV ?

Svar: Antingen smsar man till numret 0735 08 36 28 (Kostar som ett vanigt sms) eller så mailar man till [email protected]

GLÖM INTE att uppge vilken spelare just Du röstar på och skriv en kort motivering varför just han ska bli MÅNADENS RÄV.

Måndagen 31/10 är sista datumet för att rösta denna månaden. Tisdagen 1/11 delar KHKaren ut priset till OKTOBER MÅNADS RÄV.

Till Vi hörs:

Ha det bäst och var rädda om Er !

Peter "Sune" Synnermark

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0