Resultat av onsdagens matcher och lite skvaller...

Hej på Er kära läsare !

Onsdagens matcher är färdigspelade. Karlskrona vinner i stor stil hemma mot Kungälv med 6-0. Sammanfattning av matchen hittar Ni som vanligt på: http://www.iblug.com/p/khkaren

Kristianstad kunde som KHKaren förutspådde besegra Olofström inför sin hemmapublik. Segersiffrorna skrevs till 4-1.
Man gick därmed upp i delad serieledning med Olofström.

Nybro kunde efter mycket möda och stort besvär betvinga Pantern med 4-3. Detta efter att man avgjort tidigt i "sudden". Två viktiga poäng för småläningarna.

Nykomlingen Kallinge vann komfortabelt med hela 0-5 borta mot Mörrum. Det mest anmärkningsvärda är att 0-5 målet kom i tom kasse... En blytung seger för Kallinge. I Mörrum blev uppförsbacken mycket brant i och med förlusten.

På fredag fullbordas omgången med mötet Helsingborg - Halmstad.

I och med onsdagens resultat har det blivit ett glapp i tabellen. Olofström och Kristianstad har 12 poäng ner till femteplatsen. Karlskrona har 10 poäng ner till jagande Mörrum och Kallinge 7 poäng. Fortsättning följer...

Missa inte senaste avsnittet av Blomsterkioskens Experter. Det hittar Ni förstås på: http://www.iblug.com/p/khkaren

Ryktet har under dagen nått KHKaren att det var hela åtta spelare i Mörrums trupp som krävde Hämäläinens huvud på ett fat. Enligt samma källa ska nu Torgny Bendelin stå mycket högt på önskelistan.

Glöm inte att rösta fram Månadens Räv. Maila till [email protected] eller smsa på 0735 08 36 28. Skriv vilken spelare i KHK Du tycker varit listigast för laget och varför. Spelaren som får utmärkelsen belönas förutom äran med en meny för två på The Fox and Anchor.

Till vi hörs:

Var rädda om Er och glöm inte att Det är Vi som är KHK !

Peter "Sune" Synnermark

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0