Onsdagens omgång och ingen Niklas Andersson på ingång...

Hej på Er kära läsare !

KHK gjorde idag en mycket bra match mot Kristianstad, men förlorade med flaggan i topp med 1-2. Sammanfattning finner Ni som vanligt på: http://www.iblug.com/p/khkaren .

Övriga matcher i omgången:

Olofström studsade tillbaka direkt efter förlusten mot Kallinge senast. Man krossade Mörrum hemma med hela 9-3. Snacka om madrömsstart för Pär Djoos som Mörrums nya tränare.


Kallinge fortsätter att imponera. Nu åkte man upp till Kungälv och körde över hemmalaget efter noter. 1-7 skrevs siffrorna till och därmed ligger nu Kallinge 3:a i tabellen.


Halmstad visade ännu en gång att man är ett starkt hemmalag. Inför sin hemmapublik kunde man i en rafflande match besegra Nybro. Därmed plockade inte Småläningarna in några viktiga poäng på lagen ovanför strecket.


Helsingborg var det starkaste laget i Skånederbyt. Man vann mycket lätt över gästande Pantern och segersiffrorna skrevs till 6-2.

Dagens resultat innebär att det alltjämnt skiljer 8 poäng mellan fyran som nu är Karlskrona och jagande Mörrum på femteplatsen. Fortsättning följer...


Det har gått ett starkt rykte att Niklas Andersson är mycket nära en övergång till KHK. Detta kan KHKaren med det bestämdaste nu avfärda. Spelare kommer att komma. Ha is i magen mina vänner.

Till Vi hörs:

Ha det bäst och var rädda om Er !

Peter "Sune" Synnermark

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0