Onsdagens omgång, läget i tabellen och ett stort TACK !

Kära läsare !

KHK var det bättre laget, men Kallinge var de som krigade bäst och mest. Till slut kunde Kallinge avgöra i "suddenstraffar" och vinna med 2-3. Sammanfattning av matchen och straffdramatiken finns på: http://www.iblug.com/p/khkaren .


Omgångens övriga resultat enligt följande:

Olofström hade som väntat inga problem att vinna över Pantern hemma i Stålhallen. Segern skrevs till 7-3 och Olofström ska enligt rapporterna ha varit lika överlägsna som siffrorna visar.


Kungälv skaffar sig 3-0 hemma i Oasen mot Helsingborg. Sedan tappar man allt och skåningarna vinner resterande del med 0-5. Helsingborg tog därmed en efterlängtad fullpoängare efter 3-5 segern.


Mörrum åkte upp till Halmstad och tog full pott. Redan efter två perioder stod det 0-3. Halläningarna spurtade sedan starkt i sista akten, men kom aldrig närmare än 2-3.


Kristianstad hade lite oväntat problem hemma mot Nybro. Först efter "suddenstraffar" kunde man ta bonuspoängen och ta hem segern med 2-1.


Trots att både KHK och Kristianstad tappade poäng, så utökade man marginalen ner ill Allettanstrecket. Detta tack vare att Mörrum besegrade Halmstad.
Olofström har nu 15 poäng tillgodo, Kristianstad 14 poäng och Karlskrona 11 poäng. Sedan kommer Kallinge som nu har 7 poäng ner till jagande Mörrum. Fortsättning följer...


KHKaren gick runt med den röda bössan till KHK-dam idag. Alla visade verkligen att Det är Vi som är KHK ! Bössan blev proppfull och Ni kan höra och se mer här: http://www.iblug.com/p/khkaren .

TACK !

Tills Vi hörs:

Ha det gott och var rädda om Er !

Peter "Sune" Synnermark

Kommentarer
Postat av: Tony

Nästa insamling kanske kan gå till en synundersökning och ett par glasögon till Björn Erlen... DIV1's i särklass sämsta domare... Till och med Morgan Claesson känns ju som ett fullblodsproffs i jämförelse

2011-10-19 @ 23:44:06
Postat av: Mr K

Så stor skillnad KHK:aren om man ser chansmässigt var det inte, men du är verkligen en profil och har ett stooort KHK hjärta :-)



När du tröttnat får du byta ut hjärtat mot ett KRIF hjärta ... Lycka till i serien och med 99% i Allettan KHK.

2011-10-21 @ 19:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0