Ny omgång står för dörren och lite annat...

Hejsan Kära läsare !

Imorgon söndag väntar ny full omgång i division 1 F.

Vårt kära KHK åker till Malmö och Kirsebergshallen för att möta Pantern. Uppsnack inför den drabbningen hittar Ni som vanligt på: http://www.iblug.com/p/khkaren .
Där kommer Ni under dagen också att hitta intressanta intervjuer med Jonas Karlsson, Hans Ottinger, Sebastian Ellerstad och Emil Larsson. Missa inte det !

Hur ser då omgången ut i övrigt ?

I Victoriahallen tar Nybro emot Kungälv. I tabellen ligger Nybro näst sist på 8 poäng. Precis framför parkerar Kungälv med 9 poäng. I mina ögon är Nybro ett mycket bättre ishockeylag än Kungälv. Det skulle förvåna mycket om inte detta slutar med en 1:a.

Helsingborg möter Olofström hemma i Olympiarinken. Där är skåningarna inte helt lättspelade. Ändå ska västblekingarna ha några problem att hämta en ny 3 poängare. 2:a !

Nykomlingen Kallinge spelar som i trans för tillfället. Har man inte Karlskrona matchen på onsdag för mycket i huvudet, så ska det vara god chans att det blir full pott på nytt hemma mot Halmstad. 1:a !

Mörrum är verkligen i poängnöd om man ska vara med och ha lite häng på sista Allettanplatsen. Nu har man ett stentufft program i de fyra närmsta omgångarna. Redan idag kommer Kristianstad på besök till Jössarinken. Även om jag unnar alla Mörrumsupportrar välbehövliga poäng, är detta en för tuff uppgift. Lejonen från Skåne maler ner Laxen. 2:a !

Segrar för Karlskrona, Nybro, Kallinge, Olofström och Kristianstad ger hos Nordicbet oddset 7,79. Det är taget !

Många röster har redan inkommit till MÅNADENS RÄV.

Glöm inte att vara med och rösta på MÅNADENS RÄV !

Den spelare som Ni tycker varit listigast är det Vi ska utse. Den som alltså gjort något listigt för LAGET får denna UTMÄRKELSEN. Han belönas också med en meny för 2 personerThe FOX and ANCHOR.

Vilken spelare blir då MÅNADENS RÄV ?

Svar: Den som fått flest röster av Er läsare, lyssnare och tittare.

Hur röstar man på sin Favorit till MÅNADENS RÄV ?

Svar: Antingen smsar man till numret 0735 08 36 28 (Kostar som ett vanigt sms) eller så mailar man till [email protected]

GLÖM INTE att uppge vilken spelare just Du röstar på och skriv en kort motivering varför just han ska bli MÅNADENS RÄV.

Måndagen 31/10 är sista datumet för att rösta denna månaden. Tisdagen 1/11 delar KHKaren ut priset till OKTOBER MÅNADS RÄV.

Tills Vi hörs:

Ha en trevlig lördag och glöm inte att Det är Vi som är KHK !

Peter "Sune" Synnermark

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0