Fredagsomgången, Det "surras" och lite annat...

Hejsan Kära läsare !

Imorgon tar KHK emot Helsingborg hemma i Telenor Arena. Uppsnack och läget i laget inför denna matchen, hittar Ni förstås som vanligt på: http://www.iblug.com/p/khkaren

Där kommer det under kvällen också att bjudas på många intervjuer.

- Vi tar ett snack med Nils "Nisse" Jonsson

- En gång fruktad på isen, nu pappa till Filip i KHK's A-lag. Möt Walter Mingotti

- Jörgen Pettersson en av KHK's materialförvaltare

- Tomi Pöllänen andas optimism inför Helsingborg hemma

- Niklas Johansson är laddad inför fredagsmatchen

- Oskar Andersson inför fredagsmatchen


Det "surras" att ett lag i väster snart får in en forwad. Det verkar ligga en del sanningshalt i ryktet. Det lär i så fall bli klart inom en vecka.

Full omgång i division 1 F imorgon. Förutom KHK som tar sig an Helsingborg ser omgången ut som följer:

Halmstad - Pantern  Analys: Hemmalaget ska ha rätt hyfsade möjligheter att ta en fullpoängare här. Om matcherna mot KHK och Olofström inte sitter för mycket i kroppen och huvudet, så tror jag man gläder sin hemmapublik.


Kristianstad - KRIF  Analys: Kristianstad är mycket svårslagna på hemmaplan. Även om Kallinge gjort det mycket bra, känns denna uppgiften lite väl tuff. Normalt en hemmaseger som väntar.


Nybro - Mörrum  Analys: Nybro gjorde en heroisk kämpainsats mot KHK senast. En liknande insats här och det är goda möjligheter till tre poäng. Jag är dock inne på att den matchen tog på krafterna. Laxarna kommer med nyfunnet självförtroende efter två raka segrar och jag blir inte förvånad om man förlänger segerraden.


Olofström - Kungälv  Analys: Normalt ska gästande Kungälv inte ha en chans i Stålhallen. Kungälvs enda chans är att Olofströmspelarna redan börjat tänka på matchen mot KHK på söndag. Hur som helst: Allt annat än en hemmaseger är en stor sensation.

Nu tar Vi sats mot Helsingborg imorgon !

Ha det gott och var rädda om Er !

Peter "Sune" Synnermark

Det är Vi som är KHK !

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0