Onsdagsomgången, "Silly" och Blomsterkioskens Experter

Hej på Er kära läsare !

Ingen har väl undgått ryktet att Battes Battaglia ryktas till KHK. Den mycket NHL meriterade forwaden vore förstås en jättebomb, om han hamnar i KHK och division 1 F. Ni kan vara säkra på att KHKaren kommer att hårdbevaka hur det blir med saken. Både här och på: http://www.iblug.com/p/khkaren .

Det mycket populära programinslaget Blomsterkioskens Experter finns det nu ett avsnitt av. Det hittar Ni förstås på: http://www.iblug.com/p/khkaren .

Idag besegrade vårt kära KHK gästande Nybro med 4-1. En mycket viktig och "tung" seger. Sammanfattning av matchen hittar Ni här: http://www.iblug.com/p/khkaren .

Övriga matcher i omgången:

Olofström med nysparkad tränare var riktigt illa ute i hemmamatchen mot Halmstad. Man redde ut det hela och segersiffrorna skrevs till 7-6.

Kungälv tog emot Kristianstad och matchen var länge jämn resultatmässigt. Skåningarna spelade som vanligt tätt bakåt och kunde helt enligt planerna vinna. Slutresultat 0-3.

Helsingborg hade hemmafavör mot ett Mörrum i svajning. Efter att matchen stått och vägt kunde Mörrum till slut vinna med 3-5. Det var första segern under Pär Djoos ledning och en mycket viktig sådan.

Pantern som sensationellt besegrade Kristianstad skulle ta en ny skalp, då Kallinge kom på besök. Mot överraskningslaget från Blekinge hade man dock inget att hämta. 1-5 stod det på tavlan när hesa Fredrik ljöd.

Tills Vi hörs igen:

Ha det gott och Var rädda om Er !

Peter "Sune" Synnermark

Kommentarer
Postat av: Tony

Tjenare Peter



Har precis kollat på senaste inslaget med experterna och där nämns fenomenet med att folk går innan matchen är slut.



Detta beror helt enkelt på att man vill komma ut från parkeringen innan alla köer



Vi har en fantastisk arena och en väl tilltagen parkeringsyta... men det finns bara en asfalterad väg dit och en usel skogsväg... kanske nåt man borde ta tag i snart med en riktig väg ut mot backabohållet och en väg ut mot bubbetorp...



Finns säkert nån trafikplanerare eller dylikt i kommunen som ställer upp på en intervju och förklarar hur man tänkt...

2011-11-03 @ 00:36:40
Postat av: KHKaren

Hej Tony !



Det var en mycket bra idè med att intervjua någon trafikplanerare. Det kommer så småningom.



Det är Vi som är KHK !

2011-11-03 @ 18:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0