Fredagsomgången och lite annat...

Hej på Er kära läsare !

Imorgon är det åter full omgång i division 1 F. KHK åker till Helsingborg för att jaga 3 nya friska poäng.
Uppsnack och intervjuer med Jonas Karlsson, Hans Ottinger, Tomi Pöllänen, Christian "Fimpen" Magnusson, Filip Mingotti och Oskar Andersson finner Ni som vanligt på : http://www.iblug.com/p/khkaren .

Övriga matcher i omgången:

Kungälv har en ny hemmamatch mot ett topplag. Senast förlorade man med flaggan i topp mot Kristianstad med 0-3. Nu tar man emot Olofström. Blekingarna vann senast med 7-6 hemma mot Halmstad. Efter att tränare Olsson sparkats fungerade inte försvarsspelet alls. Skärpning på den punkten krävs här. I så fall är det god chans till 3 poäng. 2:a !


Pantern är bäst hemma i Kirsebergshallen. Senast var man dock chanslösa mot Kallinge. Nu är motståndet mänskligare då Halmstad kommer på besök. Halläningarna gav Olofström en rejäl fight senast. Det här är två lag som blandar och ger. Svårt på förhand och utgångstipset blir ett X.


Kallinge är den stora positiva överraskningen för många i division 1 F. Man radar för tillfället upp segrar på löpande band. Nu kommer Kristianstad till Kockumhallen. Skåningarna släpper inte till mycket bakåt. KHKaren tror att Kallinge chockstartar i matchen och tar ny "tung" skalp. 1:a.


Mörrum kunde senast kriga till sig 3 välbehövliga poäng borta mot Helsingborg. Nu ställs man mot gästande Nybro, som senast förlorade borta mot KHK med 4-1. Nybrospelarna var grymt slutkörda och biter bara Mörrum ihop, då tror jag på ny fullpottare för Blekingelaget. 1:a.


Efter denna omgången är det speluppehåll till nästa söndag.

http://www.iblug.com/p/khkaren finns nu också KHK U14 har inlett starkt och Uppsnack inför KHK-dam vs Motala.

samma adress blir det nästa vecka In på livet med Jimmie Svensson, Hans Ottinger, Oskar Andersson och "Tobbe" Karlsson.
Missa inte det !

Det kan löna sig att titta in här eller http://www.iblug.com/p/khkaren med jämna mellanrum...

Tills Vi hörs:

Ha det gott och var rädda om Er !

Peter "Sune" Synnermark

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0